Välkommen

att kika runt på vår hemsida en stund!


Den här sidan handlar mest om Salza och om våra gemensamma aktiviteter under hennes aktiva år, men sedan april 2013 finns även Jippie i vår flock och han får en rejäl del av utrymmet han också.

I april 2018 gick tyvärr Salza bort pga sjukdom, men Jippie axlar manteln med all den äran och gör en massa roligheter ihop med mig.

Salza gav mig många roliga minnen.....

Den 6 september 2009 tog Salza sitt tredje 1:a pris i elitklass
och kan vid 3,5 års ålder lägga titeln 
Svensk Lydnadschampion
 
till sina övriga titlar

Hennes sida med alla hennes meriter finner du här

 

JIPPIE har förstås en egen sida han också. Han är oerhört arbetsvillig och lättlärd och rolig att jobba med, och vi har hunnit med en del roligheter tillsammans, men han är ju belastad av en klantig matte han också, liksom Salza alltid varit  ;)

 

Vår blogg uppdateras inte numera, men den finns kvar för den som är nyfiken på mina tankar och erfarenheter runt mina hundar. 

 

NoseWork är den senaste flugan i hundvärlden. Jippies resultat där finns på hans sida.

 

Jippie är en hejare på apportering. Han simmar duktigt, och apporterar gärna dummys, och till min glädje apporterade han precis lika villigt och glatt en tung and.

 

Allt som Jippie gör, gör han med fart och fläkt. Han är en sån där hund som alltid lockar fram ett stort leende hos mig när jag tränar med honom...

 

En bild från hans allra första tid här våren 2013 

 

*********************

 

 

 

****************************************