SALZAS HOROSKOP

 

Tja, vad säger man om det här då...? 
Har rödfärgat det som jag tycker stämmer på liten  Flygmyra... 

 

VÄDUREN
21 mars - 20 april - - -
impulsiv, otålig, energisk

Vädurshunden älskar att stå i händelsernas centrum och har mycket stort självförtroende. Hon har överskott av energi och det finns inget ömtåligt i denna starka kropp. Hon kräver mycket stimulans, både fysiskt och mentalt, men hon tröttnar fort, så variation i både träning och vardagsliv är nödvändigt. 

Hon visar tydligt prov på sitt ombytliga temperament och som valp och unghund kan hon vara nog så jobbig och krävande. Om du vill ha någon kontroll över den livliga Väduren måste du tidigt visa vem som bestämmer. Hon utnyttjar varje svaghet man visar. 

Matglada brukar också hundar i detta tecken vara, så viktproblem kan uppstå på äldre dar. Annars är huvudet den mest utsatta kroppsdelen och Vädurshunden kan drabbas av stressrelaterade sjukdomar om inte energin får ett positivt utlopp och då helst i aktiviteter och arbete som rasen är avlad och lämpad till. 

Vädurshunden har tävlingsinstinkt och kan nå långt, framför allt i brukssporter och agility. Jakt- och vallhundar i detta tecken älskar sitt jobb. Inte ovanligt med Vädurar som tjänstehundar inom olika områden och många Väduren-hundar har stort vakt- och revirbehov. 

En Vädurshund passar bra ihop med naturligt auktoritära och aktiva personer, gärna födda i Lejonet eller Vågen.
... Flygmyrans matte är Skorpion