Jag förstår inte hur det går till!  

Ofta, ofta när jag är ute och åker bil så ligger dom där, ensamma och övergivna, och oftast mitt på en stor trafikerad väg dessutom. Inte vid parkeringsplatser eller rastplatser där man kunde tänka sig att dom blivit borttappade eller kvarglömda, utan mitt på hårt trafikerade vägar. HUR hamnar dom där?  

Och man kan ibland se dom ute i skogen också. Och det gör att mystiken kring dessa händelser bara tätnar. Hur kan nån glömma en sådan mitt ute i skogen??? Det borde märkas att man saknar en. För det är alltid bara en som ligger där, aldrig två. Om jag tänker på mig själv så skulle jag omedelbart märka om/när jag tappade en. Och jag känner ingen som inte skulle göra detsamma. Så var kommer dom ifrån? Och varför är det ingen som vänder om och hämtar upp dom???   

Kan nån berätta för mig hur alla dessa ensamma övergivna SKOR hamnar där dom hamnat, så blir jag er evigt tacksam. För just ensamma, övergivna, borttappade skor (och ibland även stövlar) är det som förbryllar mig så…. VAR kommer dom ifrån?????  

Detta mysterium har förbryllat mig i årtionden, jag hittar ingen vettig förklaring. HUR kan man tappa en sko utan att märka det? Och HUR bär man sig åt för att mitt på E4 eller E 20 eller nån annan liknande väg tappa EN sko????     

Varenda gång jag är ute och åker så ser jag dom……  och jag hittar ingen vettig förklaring. Hjälp mig!!!!!