Visst känner ni till henne ....?

För oftast är det en hon, nästan alltid tror jag förresten... undrar varför?? Och man kan träffa på henne överallt, och inte så sällan på platser där det är svårt att direkt mäta det man utför....  t.ex. i köket på brukshundklubbar eller på ett hunddagis eller så....

Hon.... som alltid kommer med andan i halsen och som glatt åtar sig allting. Javisst, det fixar jag....! Lita på mig du!

Hon.... som hade så bråttom så hon missade frukosten... och nu bara ska ta en snabbmacka och en kopp kaffe först... men sedan... då ni...

Hon.... som bara ska kissa sin hund först också, det hann hon inte innan.......

Hon... som ska passa på att ta ett bloss samtidigt... och svara på ett SMS som är brådis....

Hon... som bara måste heja på henne där också... det var ju längesedan....

Hon... som måste ringa ett snabbt telefonsamtal först.....

Hon... som har stressat så för att hinna i tid.. nu måste hon varva ner med en fika och ett bloss....

Hon... som måste låna datorn ett ögonblick... och som återvänder efter 30 minuter....

Hon... som måste ha ett bloss till.... innan hon börjar med någonting....

Hon.... som alltid låter så väldigt upptagen. Jag ska bara.... först....

Hon.... som på något vis verkar finnas överallt... och alltid där hon syns och hörs som mest.

Hon... som alltid bara ska... någonting....först....

Hon... som efter flera timmars närvaro åker hem nöjd och belåten med att hon "hjälpt till" när hon i verkligheten bara rusat omkring och presterat ingenting förutom att hon druckit ett otal koppar kaffe och rökt ett okänt antal cigaretter.

Men hon har setts ila omkring som en skållad råtta, och hon har hörts långväga när hon högt talar om vad hon ska göra... så småningom...  och alla som varit i närheten av henne är övertygade om att hon är jätteduktig. Alla utom en enda människa... den som själv gjort både sitt och hennes jobb under hela dagen... och som tiger för husfridens skull.

Ja, dessa kvinnor finns överallt....  har du inte sett henne så öppna ögonen på vid gavel. Hon finns där, jag lovar!!!!   Och ser du henne inte så kan det ju bara betyda att... du är hon!