skrivet 2006

Längst ner kan du se gruppbilder från resp. år
Bilderna från år 2002, 2003 och 2004 är tagna av Marie Helenius

Ja, då var den tiden slut då... den tiden då jag varje Kristi Himmelfärdshelg anordnade ett Cockerläger. Lägret år 2005 blev det sista lägret för min del, och det är med lite (men bara pyttelite) kluvna känslor jag konstaterar det.

Tretton  gånger har Cockerspanielklubbens medlemmar inbjudits till läger, och elva gånger har lägret blivit av. Två gånger blev det inställt p.g.a. för få anmälda, men annars har vi kört varje år sedan 1993.

Och det har varit så roligt! Dels att få träffa alla trevliga cockrar dels att få träffa deras mattar och hussar (fast mattekategorin är i majoritet förstås). Många av dem som jag träffat på lägret har blivit goda vänner som jag fortfarande har god kontakt med...... jättekul!

Men lägret är ett stort arrangemang eftersom vi förutom all träningshjälp också erbjuder både övernattning och måltider, och varken planeringen eller jobbet just under lägerdagarna gör sig självt. Trots mycket värdefull hjälp från Lars-Erik Ejdebäck så har jag varje år känt mig ganska så slutkörd när det har varit dags att styra kosan hemåt, och även om det nu känns lite tomt att tänka på att det inte blir något mer läger för oss, så är det också en viss känsla av lättnad.....  nu behöver jag inte planera in varje timma på Kristi Himmelsfärdshelgen, nu kan jag ta dagarna som de kommer, och ägna mig åt mina egna hundar istället. 

Nu är den perioden i mitt liv över, men det finns säkert andra krafter som kan ta över och göra något bra av idén. De senaste åren har intresset varit stort, och det har redan kommit förfrågningar om år 2006, så det är bara för någon annan att axla ansvaret och köra vidare. 

Lycka till med era hundar i fortsättningen.....

Säfsen 2005

Säfsen 2004

Hökensås 2003

Örebro Ånnaboda 2002

Ånnaboda 2000

Medskog 1998

Julita 1996

Mellerud 1995

Mullsjö 1994

Mellerud 1993